Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Halk Strand Camping


Halk Strandcamping er en 3-stjernet campingplads, der ligger særdeles naturskønt ude på et næs, et pænt stykke fra alfarvej.

På pladsen er der 2 udendørs legepladser og 2 indendørs legerum. Dersuden har vi en boldplads, minigolf og moon-cars.

Pladsen har pæne faciliteter og et hyggeligt miljø, hvor afslapning er i højsædet. Der er 2 store legepladser på pladsen. Den ene er med hoppepude, trampolin, helt nyt legesystem, gynger og udsigtstårn og det hele står i godkendt fald sand. Den anden er en stor sandkasse med vippe, rutsjebane, gynge, klatrestativ, legehus osv. Vi har to indendørs lokaler, så børnene har noget at give sig til, selv om vejret ikke er til udendørs aktiviteter.

For de lidt større børn har vi et game-room, hvor der er air-hockey, billard og fodboldspil. For de mindre børn har vi et legerum, der er fyldt med legesager, så der er rigeligt til flere dages leg.Upload dine billeder

   Anmeld Halk Strand Camping   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 74571187 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Bruunbjerg 105, Halk Strand, 6100 Haderslev


   Anmeld Halk Strand Camping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Halk Strand Camping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Halk Strand Camping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Halk Strand Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Halk Strand Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Halk Strand Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Halk Strand Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Halk Strand Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Halk Strand Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.