Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Hals Camping


På det sted hvor Limfjorden går over i Kattegat ligger Hals, en livlig havneby. Hals Camping ligger i gåafstand fra byen, alligevel kan man kun mærke lidt til det på selve campingpladsen, atmosfæren udmærker sig ved ro og venlighed.

Campingpladsen er en 3-stjernet campingplads og råder over rummelige pladser, oftest omgivet af hække og træer hvorved det er et hyggeligt sted til at tilbringe en dejlig ferie. Med 150 pladser er campingpladsen stor nok til, altid at have plads til den der tilfældigvis kommer forbi, men ikke for stor til at miste sin hygge. På campingpladsen tales der både dansk, engelsk, hollandsk og tysk.

Hals er en hyggelig by med stemningsfulde restauranter og fine butikker og hvor der om sommeren organiseres mange aktiviteter for folk i alle aldre. Området har et meget varieret landskab med strand, skov og flotte udsigtssteder hvor det ikke er en undtagelse at møde hjorte og ræve.

Selvfølgeligt er der også tænkt på de yngste campinggæster. Der er to legepladser og en hoppepude. Om sommeren kan der laves snobrød ved lejrbålet. Når solen skinner fra en skyfri himmel og temperaturen sniger sig over 20 grader, er der kun 10 minutters gang fra campingpladsen til Danmarks bedste og mest børnevenlig strand. Her er der mulighed for timevis af underholdning for alle alderUpload dine billeder

   Anmeld Hals Camping   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 98251425 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Vejdybet 2, 9370 Hals


   Anmeld Hals Camping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Hals Camping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Hals Camping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Hals Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Hals Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Hals Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Hals Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Hals Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Hals Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.