Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Hampen Sø Camping og Hytteby


Hampen Sø Camping & Hytteby er omgivet af en fantastisk flot natur, der bare venter på, at du skal komme ud og opleve den. Hør den "larmende" stilhed, når skovens dyr er på spil, se solens stråler spille i søens klare vand en forårsmorgen - eller kom helt derud på Harrild Hede, hvor der er blomstrende lyng og en stilhed, så langt øje og øre rækker. Så er du "helt ude i Hampen". Her er flere indbyggere på campingpladsen end i byen.

På Hampen Sø Camping er især hoppeborgen med de fire tårne populær blandt børn, der er med på den rolige naturplads. For selvom der er ro og fred, er der med endnu en hoppepude og en Mooncarbane, samt "gokker", gynger og sandkasse nok at give sig til for de børnebørn eller børn, der er med på ferien "helt ude i Hampen". Fire tramboliner direkte ved indkørslen er også stadig meget aktrative. Det ser vi ved, at mange gæster standser op, ofte efter en dag i Legoland, og sætter børnene af med det samme efter hjemkomsten for at de kan hoppe.
Upload dine billeder

   Anmeld Hampen Sø Camping og Hytteby   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 75775255 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Hovedgaden 31, 7362 Hampen


   Anmeld Hampen Sø Camping og Hytteby   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Hampen Sø Camping og Hytteby.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Hampen Sø Camping og Hytteby. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Hampen Sø Camping og Hytteby

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Hampen Sø Camping og Hytteby:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Hampen Sø Camping og Hytteby en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Hampen Sø Camping og Hytteby. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Hampen Sø Camping og Hytteby egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Hampen Sø Camping og Hytteby før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.