Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Hasle Familiecamping


Børnevenlig Familie campingplads beliggende på Bornholms solkyst. Blot 300 meter fra Østersøens salte vand og en af Bornholms dejligste sandbadestrande. Lystskoven grænser op til campingpladsen, og her kan opleves de smukkeste solnedgange.

Hasle Familiecamping er et moderne tilbud til familien, der ønsker en dejlig sommerferieoplevelse med mulighed for mange forskellige aktiviteter, eller en stille stund i en af pladsens små oaser. På campingpladsen er der mange aktivitetstilbud sommeren igennem for hele familien. Superjumper udgør sammen med pladsens 18 hullers minigolfbane, Airhockey, og bordtennis, en del af de aktiviteter pladsens ferierende gæster kan opleve. Alle disse tilbud sammen med Hasle Familiecampings ugentlige aktivitetsprogram i højsæsonen, har givet pladsen ry for at være en rigtig dejlig familieplads med en skøn beliggenhed ved strand og skov.

Til sæsonstart 2008 præsenterede pladsen 2 helt nye legepladser.

Campingpladsen har åbent 1. maj - 15. september.Upload dine billeder

   Anmeld Hasle Familiecamping   

Informationer

Bornholm
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 56964202 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Fælledvej 30, 3790 Hasle


   Anmeld Hasle Familiecamping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Hasle Familiecamping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Hasle Familiecamping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Hasle Familiecamping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Hasle Familiecamping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Hasle Familiecamping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Hasle Familiecamping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Hasle Familiecamping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Hasle Familiecamping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.