Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Hasmark Strand Feriepark


Hasmark Strand Feriepark er det optimale sted at holde ferie med børnene. Der er vikinger over alt. Pladsens nye tropiske badelande og legeplads, oser af nordisk mytologi og de gæve gamle vikinger.

Pladsens flotte udendørs badeland er fyldt med action for både store og små. Der er fire små rutschebaner samt 3 store. Desuden er der en modstrømskanal, der kan udfordre den bedste svømmer. Vandet er opvarmet til ca. 25 grader så man kan rolig springe i.

Desuden har pladsen i vikingeborgen både butik, restaurant, Valhalla og spændende indendørs legerum. Der er nok at gå i gang med at udforske på pladsen.

For børnene er der en hyggelig lille afdeling med kaniner. Er du til minigolf, ligger der en bane kun 50 m. fra campingpladsen.
I Otterup findes der et stort og flot bowlingcenter med restaurant og spillehal, hvor du kan udfordre familie eller venner.

I området er der mange aktiviteter - både på pladsen og udenfor pladsen. Først og fremmest er der de mange skønne cykelstier. Har du ikke en cykel selv, kan det lejes i informationen. Desuden kan man spadsere langs den hyggelige strandpromenade og helt ud til det skønne Enebærodde.Upload dine billeder

   Anmeld Hasmark Strand Feriepark   

Informationer

Fyn
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 64826206 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Strandvejen 205, Hasmark Strand, 5450 Otterup


   Anmeld Hasmark Strand Feriepark   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Hasmark Strand Feriepark.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Hasmark Strand Feriepark. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Hasmark Strand Feriepark

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Hasmark Strand Feriepark:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Hasmark Strand Feriepark en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Hasmark Strand Feriepark. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Hasmark Strand Feriepark egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Hasmark Strand Feriepark før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.