Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Hedebo Strand Camping


Hedebo er med sin beliggenhed helt ned til børnevenlig strand, samt i gåafstand af den idylliske købstad Sæby, en af de bedst beliggende campingpladser i Nordjylland.

Vores plads er noget for dig, hvis du medbringer båd, ønsker at fiske, ønsker at bade, ønsker at surfe, gerne vil slikke solskin på stranden, elsker traveture i naturen eller måske blot ønsker at sidde på bænken nede på havbakken og nyde udsigten ud over havet.

Ud over naturen kan vi friste jer og jeres børn med en lang række aktiviteter på pladsen og i pladsens nærområde. Der kan nævnes: Swimmingpool, minigolf, børnetog, tennis, flere hoppepuder, legerum til de små, spillehal til de mellemste, panoramastue med TV til de voksne m.m.
Upload dine billeder

   Anmeld Hedebo Strand Camping   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 98461449 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Frederikshavnsvej 108, 9300 Sæby


   Anmeld Hedebo Strand Camping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Hedebo Strand Camping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Hedebo Strand Camping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Hedebo Strand Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Hedebo Strand Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Hedebo Strand Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Hedebo Strand Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Hedebo Strand Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Hedebo Strand Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.