Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Hegedal camping


Midt på Jyllands næse ligger denne pragtfulde natur- og familieplads - tæt på skov og strand, Djurs Sommerland og Fregatten Jylland.

Natur og badestrand
Hegedal camping ligger er en pragtfuld natur- og familieplads på nordkysten af Djursland, og pladsen ligger direkte ud til en dejlig, børnevenlig badestrand. Også sejlere og lystfiskere har gode betingelser her.

Djurs sommerland og Ebeltoft
Forlystelsesparken Djurs Sommerland ligger ikke langt fra pladsen - her er der rigeligt med aktiviteter til at holde hele familien i gang en hel dag.

I Ebeltoft findes bl.a. landets mindste og ældste rådhus, og du kan opleve Fregatten Jylland, som er verdens ældste krigsskib. Ebeltoft Zoo er også et oplagt udflugtsmål, lige som Kattegatcenteret med hajer og Randers Regnskov er et besøg værd.

Udflugter for familien
Fra campingpladsen er der ca. 10 km til Allingaabro, hvor du finder golfbaner og Djursland For Fuld Damp, som er en sjov familieattraktion.

Aarhus, landets næststørste by med mange seværdigheder, fx Den Gamle By, kan man nemt nå på en dag.

På pladsen findes en god legeplads, udendørs bordtennis og hoppepude.Upload dine billeder

   Anmeld Hegedal camping   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 86317750 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Ravnsvej 3, Fjellerup, 8585 Glesborg


   Anmeld Hegedal camping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Hegedal camping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Hegedal camping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Hegedal camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Hegedal camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Hegedal camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Hegedal camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Hegedal camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Hegedal camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.