Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Hejlsminde Badehotel


Hejlsminde er en mindre by midt imellem Haderslev og Kolding. Her er meget livligt om sommeren. Badehotellet ligger med skøn udsigt over vandet, og stranden ligger 50 meter derfra. Derudover er der i Hejlsminde en lystbådehavn og en restaurant.

Allerede når I ankommer til Hejlsminde Badehotel, fornemmer I den helt specielle atmosfære, som får jer til at føle jer hjemme. De hyggelige, lyse og stemningsfulde omgivelser byder jer straks velkommen, og feriestemningen melder sig hurtigt.

Hejlsminde Badehotel har 24, individuelt indrettede, lejligheder - alle med havudsigt. Badeland med spabad, rutschebane, børnebassin og sauna. Hotellet er opført i 1912, men er nænsomt renoveret af flere omgange.

Aktiviteter og faciliteter:
Indendørs badeland, Indendørs børnepool, Indendørs legeland, Legeplads, Strand indenfor 500 meter, Minigolf.


Se alle billederne her
Upload dine billeder

   Anmeld Hejlsminde Badehotel   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 75575211 / Gå til hjemmesiden

Online booking:
Book hos Danland

Adresse og kort:
Havnevej 7, 6094 Hejls


   Anmeld Hejlsminde Badehotel   

  Handicapvenlighed:

Samlede handicapkarakterer:

Tilgængelighed:
Puslefaciliteter:
Brugernes vurdering af Hejlsminde Badehotel. 1 brugere har stemt.
Brugernes vurdering af Hejlsminde Badehotel. 1 brugere har stemt.


Der er endnu ingen anmeldelser af Hejlsminde Badehotel. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Hejlsminde Badehotel

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Hejlsminde Badehotel:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Hejlsminde Badehotel en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Hejlsminde Badehotel. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Hejlsminde Badehotel egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Hejlsminde Badehotel før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.