Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Helnæs Camping


Helnæs Camping ligger skrånende mod havet og byder sine gæster både idylliske omgivelser og udsigt over Helnæsbugten. Ikke kun for den, som søger fred og ro, men også for den aktive findes der forskellige gode muligheder for fritidsbeskæftigelse f.eks. fiskeri og vandreture.

Legeområdet har mange tilbud til store som små f.eks. minigolfbane, poolbillard, bordtennis samt fodboldspil. Desuden er der en dejlig aldersopdelt legeplads med bl.a. kæledyr, svævebane, gynger, vippe og to hoppepuder. Ved legepladsen findes også bordtennis, mooncars, banancykler og kæledyr. I hele sæsonen arrangeres forskellige aktiviteter på pladsen.

Fra campingpladsen er der ca. 300 meter til den nærmeste strand. Stranden er lavtvandet og derfor meget børnevenlig. Der er flere gode badestrande på Helnæs, bl.a. ved Helnæs Made og Feddet.

Til udflugter i den nærmeste omegn kan der lejes cykler. Foruden almindelig campingplads tilbyder pladsen også udlejning af campinghytter og campingvogne. Der er en separat telt-ungdomsplads. Der er både udendørs og indendørs grillplads, hvor I kan tilberede et lækkert måltid. Vi har en lille butik med et rimeligt varesortiment, og vi kan også tilbyde et let måltid »a la tankstation«.Upload dine billeder

   Anmeld Helnæs Camping   

Informationer

Fyn
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 64771339 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Strandbakken 21, Helnæs, 5631 Ebberup


   Anmeld Helnæs Camping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Helnæs Camping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Helnæs Camping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Helnæs Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Helnæs Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Helnæs Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Helnæs Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Helnæs Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Helnæs Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.