Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Henne Strand Camping og Vandland


Henne Strand Camping & Vandland er lille nok til at være personlig og skabe trygge rammer for familiens ferie og stor nok til at tilbyde alle faciliteter og aktiviteter der kendetegner en moderne campingplads.

Til vores aktive gæster kan vi tilbyde vandland, maxi-golfbane, fitnessrum, indendørs legerum eller vores splinter nye legepladser

Campingferie med vandland
Vandlandet hos Henne Strand Camping er en sikker vinder. Her kan I nyde den subtropiske varme med masser af vandleg. Luften er 32 grader og vandet 30 grader. Vores vandland har alt til vandhunde, blandt andet swimmingpool, børnebassin, spa, sauna og rutsjebane – og ingen tidsbegrænsning.

Legeplads
Super flot legeplads med stor hoppepude, svævebane, tarzan sti, surfy, rutsjebane, spinne maskine, storkerede, apollo klatrestativ, og ikke at forglemme børnenes favorit gemmested - klatretræerne.
Legepladsen er belagt med faldsand, trædefliser og kunstgræs.
Til de små er legepladsen udstyret med vippedyr, babygynge, rutsjebane, legebord og legehus.
Begge legepladser er lavet med sikkerhedsgodkendte mærke fra LAPPSET og LEDON®. Legerummet er stedet hvor vi hygger os med kreativleg, ps2-spil, Nintendo wii og meget andet. Her er også et hyggeligt tv-rum med puder, hvor der til tider bliver vist en god film.Upload dine billeder

   Anmeld Henne Strand Camping og Vandland   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 75255079 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Strandvejen 418, 6854 Henne


   Anmeld Henne Strand Camping og Vandland   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Henne Strand Camping og Vandland.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Henne Strand Camping og Vandland. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Henne Strand Camping og Vandland

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Henne Strand Camping og Vandland:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Henne Strand Camping og Vandland en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Henne Strand Camping og Vandland. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Henne Strand Camping og Vandland egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Henne Strand Camping og Vandland før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.