Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Hessellund Sø Camping


Pladsen er en rigtig familieplads, og har masser af aktiviteter for både børn og voksne.

De finder her bl.a. opvarmet udendørs swimmingpool med børnebassin, minigolfbane, stor legeplads med bl.a. klatrevæg, hoppepuder, mooncar-bane, bordtennis, pool-billard, dart, petanque, spillehal, to bålpladser, fælles grill, beachvolleybane samt ikke mindre end tre Put&Take søer, hvoraf de to er yderst børnevenlige.

På Hessellund Sø-Camping er der mange legemuligheder for børnene. Midt på pladsen er der en stor legeplads med klatre/rutchetårn, sandkasse, diverse gynger og vipper samt en klatrevæg. Desuden er der borde og bænke, så forældrene kan sidde og holde øje med børnene. Lige nedenfor den store legeplads er der en indhegning med kaniner, som børnene kan kæle med.

I nærheden af butik, toiletter, informationen, fællesarealer m.m ligger to store hoppepuder, samt en mooncarbane. Udover ovennævnte er der legeredskaber placeret rundt omkring på pladsen. Desuden har pladsen en minigolfbane, to bålpladser, beachvolleybane, petanquebane samt en allround boldbane m.m.
Flere gange i sæsonen arrangeres der lejrbål.
Fællesarealerne rummer diverse indendørsaktiviteter. For eksempel pool, bordtennis, airhockey samt et bredt udvalg af spilleautomater og videospil. Disse aktiviteter findes i vores udestue, hvor alle campingpladsens fester holdes.
Desuden er der to tv-stuer, den ene med storskærm, som om sommeren bruges meget ved større sportsbegivenheder.Upload dine billeder

   Anmeld Hessellund Sø Camping   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 97101604 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Hessellundvej 12, 7470 Karup


   Anmeld Hessellund Sø Camping   

  Handicapvenlighed:

Samlede handicapkarakterer:

Tilgængelighed:
Puslefaciliteter:
Brugernes vurdering af Hessellund Sø Camping. 2 brugere har stemt.
Brugernes vurdering af Hessellund Sø Camping. 2 brugere har stemt.

Anmeldelser:
12-08-2010 rigtig god plads Skrevet af tvilling6
Hessellund er en rigtig god plads, med mange gode oplevelser. Der sker næsten altid noget for alle aldre.Flotte bade og køkken facilliteter. Dem der har pladsen er altid søde og smilende og har man brug for hjælp er de altid klar. Man kan låne alt hvis man har brug for det. De unge mennesker der står i købmanden er meget venlige og søde.Hessellund er hele vejen igennem, en rigtig god og dejlig plads, lige midt i Mor Danmark
20-10-2009 aldrig mere Skrevet af anonym
Vi kommer der aldrig mere, dem er havde pladsen var så sure, børene var bange for at gå i kiosken. og når vi gik i infomationen var det som om vi bare var til besvær. Fastliggerne mente de skulle bestemme alt, endda hvordan vores campingvogn skulle stå så det ikke tog deres udsigt.


Skriv en anmeldelse af Hessellund Sø Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Hessellund Sø Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Hessellund Sø Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Hessellund Sø Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Hessellund Sø Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Hessellund Sø Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.