Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Hestehaven Camping


Hestehaven Camping er en hyggelig og velholdt familieplads på toppen af Djursland.

Hestehaven Camping har en dejlig opvarmet swimmingpool og børnepool. Poolen ligger på et indhegnet område midt på campingpladsen. Her findes strandstole og parasoller til fri afbenyttelse. Der er en kæmpestor legeplads med en uhyggelig drage og søde flagermus. Legepladsen ligger midt på campingpladser og her findes bl.a. trampoliner, mega hoppepude, kæmpe klatre / legestativ, trommelhus, svævebane, gynger, sandkasse og meget mere. På fodboldbanen er der altid nogle som er klar til en kamp.
Derudover er der tennisbaner, minigolf, cykeludlejning, golfbaner i området, put and take, ridning, cykel og vandrestier.

I opholdsrummet, hvor alle campister mødes, findes TV, bøger, foldboldspil samt spillemaskiner.

Gennem hele sæsonen afholdes forskellige arrangementer for både børn og voksne, der kan bl.a. nævnes: Skønhedsdag, Pinsefest, Snobrødsbagning, Bolsjekogning, Brandvæsen, Tryllekunstner, Grisefest, Ponytrækning og Haribo skum (marsmallow grilning).Upload dine billeder

   Anmeld Hestehaven Camping   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 86317191 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Fælledvej 2, Fjellerup Strand, 8585 Glesborg


   Anmeld Hestehaven Camping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Hestehaven Camping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Hestehaven Camping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Hestehaven Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Hestehaven Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Hestehaven Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Hestehaven Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Hestehaven Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Hestehaven Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.