Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Hestehoved Camping og Friluftsbad


Hestehovedet Camping er en fantastisk familieplads. Pladsen er beliggende i gåafstand til Nakskov by. Der er børnevenlig sandstrand, friluftsbad, lystbådehavn, ikke mindst Nakskov Fjord og unik natur.

Hestehovedet Camping tilbyder en masse spændende aktiviteter til børn og voksne. Der tilbydes blandt andet: beach-volley og boldbane (banerne er åbne for alle), friluftsbad (åbent 22 juni til 14 august) opvarmet ved solcelleanlæg, lystbådehavn - som hovedsagelig består af fastliggerpladser, men der findes også enkelte gæstepladser, minigolf, offentlig badestrand - som er med lavt vand og med "Danmarks længste badebro" til børnene, legeplads og Restaurant Fjorden (restauranten tilbyder Dagens ret og menu a la carte).

Der er mange spændende udflugtsmål i omegnen.Upload dine billeder

   Anmeld Hestehoved Camping og Friluftsbad   

Informationer

Sjælland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 54951747 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Hestehovedet 2, 4900 Nakskov


   Anmeld Hestehoved Camping og Friluftsbad   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Hestehoved Camping og Friluftsbad.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Hestehoved Camping og Friluftsbad. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Hestehoved Camping og Friluftsbad

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Hestehoved Camping og Friluftsbad:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Hestehoved Camping og Friluftsbad en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Hestehoved Camping og Friluftsbad. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Hestehoved Camping og Friluftsbad egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Hestehoved Camping og Friluftsbad før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.