Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Hillerød Camping


Midt i Hillerød og midt i Nordsjælland ligger Hillerød Camping, som er en dejlig lille campingplads i grønne og rolige omgivelser.

Badestrande, slotte, museer, skove og søer kan alle nås inden for 1/2 times kørsel.

Børn er meget velkomne på Hillerød Camping og derfor er det gratis at låne:
- en barnecykel (dog ikke til brug på pladsen)
- trampolin og legeplads
- bordtennis og petanquekugler
- boldbane med mål, kegler og boldbræt

Der er kun 500 m til svømmehallen med kun 52 m vandrutsjebane.

Hvis børnene er til indendørs aktiviteter er der en børnekrog for de mindste med billedbøger, puslespil, tegnefilm og mulighed for at tegne og male. For de lidt større børn er der tegneserier, krimier, børnebøger, romaner og brætspil.Upload dine billeder

   Anmeld Hillerød Camping   

Informationer

Sjælland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 48264854 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Blytækkervej 18, 3400 Hillerød


   Anmeld Hillerød Camping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Hillerød Camping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Hillerød Camping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Hillerød Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Hillerød Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Hillerød Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Hillerød Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Hillerød Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Hillerød Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.