Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Himmerland Camping og Feriecenter


Himmerland Camping & Feriecenter er en familie og børnevenlig plads beliggende i det smukke Himmerland, få km. fra Limfjorden. Pladsen har gennemgået en større modernisering, og fremstår i dag som en af Danmarks mest moderne med luksus faciliteter.

Campingpladsen ligger i rolige natur omgivelser. I Nærheden findes der skove og søer der kan bades eller fiskes i, mulighed for gode traveture.

Er du til aktiv ferie, f.eks. golf, har vi nordeuropas største anlæg, kun 4 km herfra, samt Aars Golf Klub´s nye 18 hulers bane.
Til børnene tilbyder pladsen stor legeplads med klatretårn, sandkasse, gynger, hoppepude, moon-cars, Tarzanbane, petanque bane, fodboldbane, volley-ballbane, udendørs poolbord, udendørs bordfodbold og bordtennis

Pladsen er beliggende nær den hyggelige handelsby Aars der sommeren igennem laver en masse aktiviteter for turisterne, eller besøg den smukke havneby v/Limfjorden Løgstør, hvor du kan sidde ved havnen eller tage på kanalrundfart.Upload dine billeder

   Anmeld Himmerland Camping og Feriecenter   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 98662222 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Bjørnstrupvej 45, 9600 Aars


   Anmeld Himmerland Camping og Feriecenter   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Himmerland Camping og Feriecenter.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Himmerland Camping og Feriecenter. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Himmerland Camping og Feriecenter

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Himmerland Camping og Feriecenter:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Himmerland Camping og Feriecenter en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Himmerland Camping og Feriecenter. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Himmerland Camping og Feriecenter egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Himmerland Camping og Feriecenter før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.