Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Hindsgavl Camping


Hindsgavl Camping ligger ca. 2 km fra Middelfart på den skovbevoksede Hindsgavlhalvø, ca. 1 km fra det historiske slot Hindsgavl og ca. 400 m fra Lillebælt. Den lille halvø byder på mange naturoplevelser med sit rige plante- og dyreliv og der er afmærkede stier, både langs kysten og i skoven. Campingpladsen, der er anlagt i en tidligere frugtplantage, grænser op til skoven der yder godt læ, især fra nord og vest.

Der er gode fiskemuligheder i Lillebælt, såvel fra kysten som ved havnen i Middelfart. Det er også muligt selv at leje en mindre båd eller deltage i arrangerede fisketure med kutter.

Med den centrale beliggenhed er her mange muligheder for udflugter, både til Jylland og Fyn bl.a. Løveparken - Givskud, Legoland - Billund, Koldinghus - Kolding, De syv haver - Ebberup, Terrariet - Vissenbjerg, H. C. Andersens Hus - Odense og meget andet.

Der er legeplads på campingpladsen.Upload dine billeder

   Anmeld Hindsgavl Camping   

Informationer

Fyn
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 64415542 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Søbadvej 10, 5500 Middelfart


   Anmeld Hindsgavl Camping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Hindsgavl Camping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Hindsgavl Camping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Hindsgavl Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Hindsgavl Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Hindsgavl Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Hindsgavl Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Hindsgavl Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Hindsgavl Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.