Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Hjørring Camping


Hjørring Camping er det ideelle feriemål for alle aldersgrupper.

Pladsen er en velholdt, hyggelig og charmerende grøn oase med et fantastisk læbælte af høje træer.
Den personlige service vægtes højt og et imødekommende smil er vores varetegn.

Skal ferien være ren afslapning for familien, har pladsen alt hvad hjertet begærer og mere til.

I 2006 åbnede vi Nordjyllands flotteste poolanlæg med to opvarmede bassiner, livredder, kiosk og omklædning ved vandet.
Skulle vejret blive dårligt kan vi tilbyde byens nye indendørs badeland Park Vendia som ligger 200m. Fra pladsen.

Derudover ligger vi ti min. gang fra Hjørring centrum som udover gågader, cafemiljø, restauranter og museer også kan tilbyde et helt nyt shoppingcenter Metropolen.

Vores placering i hjertet af Vendsyssel er perfekt for 1-Dagsture til Nordjyllands hovedattraktioner. Er det havet der frister som kan man i løbet af ti min.befinde sig ved de flotteste badestrande eller den hyggelige kystby Lønstrup som tilbyder alt inden for kunsthåndværk.Upload dine billeder

   Anmeld Hjørring Camping   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 98909600 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Idræts Allé 45, 9800 Hjørring


   Anmeld Hjørring Camping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Hjørring Camping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Hjørring Camping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Hjørring Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Hjørring Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Hjørring Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Hjørring Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Hjørring Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Hjørring Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.