Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Hjarbæk Camping


På Hjarbæk Fjord Camping kan du og din familie nyde weekender, ferier eller anden fritid.
Campingpladsen er indrettet med mange hyggekroge - her kan man nyde naturen, stilheden og hinanden.

I aktivitetsrummet finder du fodboldspil, airhockey, Legohjørne, Playstation, bordtennis, bamsemaskine og gratis spillemaskiner. Udenfor kan du tage et spil skak med din far eller din nye ven. På 1 sal finder du TV, billard og et udmærket bibliotek.

Hjarbæk Fjord Camping har en stor legeplads, der hele tiden forbedres og fornyes. Bane med Mooncars, 3 hoppepuder, klatrenet, svævebane, gynger, en rigtig fiskekutter, geder og kaniner, boldbane, trampolin, vippedyr.

På varme sommerdage er der mulighed for en dukkert i swimmingpoolen. Her er både en stor pool og en lille børnepool.
Der er solvogne til fri afbenyttelse. Så kan mor nyde solen og far få en lur, mens børnene bader.Upload dine billeder

   Anmeld Hjarbæk Camping   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 86642309 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Hulager 2, Hjarbæk, 8331 Løgstrup


   Anmeld Hjarbæk Camping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Hjarbæk Camping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Hjarbæk Camping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Hjarbæk Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Hjarbæk Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Hjarbæk Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Hjarbæk Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Hjarbæk Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Hjarbæk Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.