Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Hjarnø Camping


Brug Hjarnøs lille hyggelige campingplads som base for et rekreativt ferieophold. Stress af i landlig idyl. Tæt på mange udflugtsmål. Nyd naturen i naturens tempo. 2-stjernet camping med gode forhold

På pladsen findes bl.a.: Børnevenlig legeplads, nye sammenkomst faciliteter i den gamle kostald (170 kvm), frisk morgenbrød og rugbrød (bake-off), kiosk med dagligvarer, super legeplads, køkken (åben hele døgnet), nye toiletter med familie-, pusle-, og handicaprum - alle gulvopvarmet med solenergi, bad, vaskemaskine, tørretumbler, stadeplads til garn, ophalerplads til både, udslagskumme til kemisk toilet, hytter, egen turistvogn og meget mere.
Upload dine billeder

   Anmeld Hjarnø Camping   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 75683686 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Hovedvejen 29, Hjarnø, 8700 Horsens


   Anmeld Hjarnø Camping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Hjarnø Camping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Hjarnø Camping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Hjarnø Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Hjarnø Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Hjarnø Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Hjarnø Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Hjarnø Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Hjarnø Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.