Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Hjemstavnsgårdens Camping


Hjemstavnsgårdens Camping ligger i naturskønne omgivelser ved den lille landsby Gummerup på det idylliske Sydvestfyn. Her har du alle muligheder for at blive dus med himlens fugle og er et ideelt udgangspunkt for vandre-, cykel- og bilture ad de små, bakkede fynske veje.

Fra pladsen er der kun ca. 10 km til nogle af Fyns bedste og mest børnevenlige strande. Omkranset af levende hegn støder pladsen op til åbne marker.

Der er legeplads med blandt andet trampolin, gynger og rutcherør på pladsen og mulighed for leje af cykler.Upload dine billeder

   Anmeld Hjemstavnsgårdens Camping   

Informationer

Fyn
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 64723363 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Klaregade 15, Gummerup, 5620 Glamsbjerg


   Anmeld Hjemstavnsgårdens Camping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Hjemstavnsgårdens Camping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Hjemstavnsgårdens Camping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Hjemstavnsgårdens Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Hjemstavnsgårdens Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Hjemstavnsgårdens Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Hjemstavnsgårdens Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Hjemstavnsgårdens Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Hjemstavnsgårdens Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.