Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Hobro Camping Gattenborg


På Hobro Camping Gattenborg er godt at være. Smukt beliggende nær fjord by og ådal ligger Hobro Camping Gattenborg inddelt i terrasser og rundeller med gode læforhold.

Hobro Camping Gattenborg er en familievenlig, velholdt og velindrettet plads med højt serviceniveau og mange udfoldelsesmuligheder. Der er rent og pænt både ude og inde. Der er plads til alle, enten I kommer i egen vogn/telt eller lejer en af campingpladsens hytter eller campingvogne.

På pladsen findes der blandt andet en opvarmet swimmingpool.

Hobro Camping Gattenborg er beliggende midt i et pragtfuldt naturområde, hvor der er rig mulighed for både korte og længere ture og udflugter. Fra campingpladsen er der kun ti minutters gang – ad skøn natursti – så befinder du dig i den hyggelige midtby med gågaden, butikkerne og alle de kulturelle tilbud.

Hobro er byen der er lille nok til at være hyggelig, og stor nok til at have alt hvad hjertet kan begære.Upload dine billeder

   Anmeld Hobro Camping Gattenborg   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 98523288 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Skivevej 35, 9500 Hobro


   Anmeld Hobro Camping Gattenborg   

  Handicapvenlighed:

Samlede handicapkarakterer:

Tilgængelighed:
Puslefaciliteter:
Brugernes vurdering af Hobro Camping Gattenborg. 1 brugere har stemt.
Brugernes vurdering af Hobro Camping Gattenborg. 1 brugere har stemt.

Anmeldelser:
19-02-2010 god plads Skrevet af anonym
god plads velholt venlige mennesker god servic tæt ved byen men dog i naturen
07-12-2009 Skrevet af anonym
der er gode læ forhold på Hobro camping. det er blevet til en city-camping. der er en dejlig stemnig her. der er dyr - snogbrødsbagning - minigolf -beautang - gode traveture/løbeturer er der muligheder for. der er resturaner og indkøbsmuligheder i byen. havnemiljøet er spændende. vikingcenter i nærheden, der er udekøkken på campingpladsen og der er nyrenoveret hytter med bad og toilet. børnevenlig plads.værtsfolkene er glade mennesker.


Skriv en anmeldelse af Hobro Camping Gattenborg

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Hobro Camping Gattenborg:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Hobro Camping Gattenborg en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Hobro Camping Gattenborg. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Hobro Camping Gattenborg egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Hobro Camping Gattenborg før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.