Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Holmens Camping


På Holmens Camping finder I alle de faciliteter som der skal være på en god trestjernet campingplads. Bl.a. kan vi nævne: stort overdækket svømmeparadis med 3 opvarmede bassiner og 10 forskellige vandaktiviteter, toiletbygning med familiebad, handicap badeværelse og puslerum. Minimarked, grillbar, stort opholdsrum med satellit TV, video.

Vandlandet er et område, hvor hele familien, både de der vil i vandet, og de som ikke vil bade kan have det sjovt og hyggeligt sammen, en hel eftermiddag. Det er sådan at når man er i området føler man sig som i syden med palmer, poolbar med eksotiske drinks, solvogne og parasoller.

På pladsen er der 2 legepladser med hoppepude, stort legetårn, gyngestativ, samt sandkasse på den ene legeplads og et lidt mindre legetårn samt gyngestativ på den anden. Der er masser af plads og legekammerater - børnene frit udfolde sig, hoppepuden på legepladserne er altid fyldt med glade børn. Derudover er der moon-carbane med mange moon-cars, fodboldbane, volleyballbane, petanquebane og en 18-hullers minigolfbane.

Derudover er der put & take sø samt en lille hyggelig sandstrand lige ud til Gudensøen.

Vandvejene byder på mange oplevelser. I kan leje kano og udstyr og begive Jer ud på en af de mange kanoruter. Vi har kort og brochuremateriale, der fortæller om lejrpladser, naturen og seværdigheder. I har muligheden for at padle i kano gennem denne smukke natur, det er en helt speciel oplevelse.Upload dine billeder

   Anmeld Holmens Camping   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 86891762 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Klostervej 148, 8680 Ry


   Anmeld Holmens Camping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Holmens Camping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Holmens Camping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Holmens Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Holmens Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Holmens Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Holmens Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Holmens Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Holmens Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.