Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Holmsland Klit camping


Camping så tæt ved Vesterhavet, som du kan ønske dig - og i læ af klitter. Her ligger Holmsland Klit Camping.

I skjul bag klitrækkerne
Hvor hav og fjord mødes, finder du en hyggelig campingplads - kun et stenkast fra stranden i første klitrække. Pladsen har alt det du ønsker - fred og ro. Kulturelle oplevelser lige i nærheden og muligheden for aktiv ferie er også til stede.

Vestkyststien på cykel
Du har taget cyklen med, og da pladsen er beliggende på Vestkyststien, er du hurtigt på vej ud i naturen. Du sætter kursen mod Hvide Sande, hvor du selv fanger din frokost - frisk fisk er lige sagen.

En smuk gammel købstad
Om eftermiddagen tager du en tur til Ringkøbing, en smuk gammel købstad med en velbevaret bykerne og et rigt handelsliv.

Efter en tur rundt i byens gader nyder du en kold forfriskning på en af byens mange caféer.

Mens du sidder der i solen, tænker du på, hvad du ellers skal opleve - Danmarks største naturgenopretningsprojekt, den reetablerede Skjern å - fuglereservatet Tipperne - der er et hav af muligheder.Upload dine billeder

   Anmeld Holmsland Klit camping   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 97311309 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Tingodden 141, 6960 Hvide Sande


   Anmeld Holmsland Klit camping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Holmsland Klit camping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Holmsland Klit camping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Holmsland Klit camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Holmsland Klit camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Holmsland Klit camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Holmsland Klit camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Holmsland Klit camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Holmsland Klit camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.