Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Hotel Legoland


På Hotel Legoland bor du lige ved siden af Legoland. Flere af værelserne har udsigt ind over forlystelsesparken.

Selve hotellet er indrettet, så børnene føler sig hjemme. På værelset venter der små overraskelser til børnene, og de kommer ikke til at kede sig, for der er Legoklodser overalt, og der er arrangeret små skattejagter rundt på hotellet.

Man kan vælge mellem standardværelser, temaværelser og store familieværelser med udsigt over Legoland.
Upload dine billeder

   Anmeld Hotel Legoland   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 75 33 12 44 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Aastvej 10, 7190 Billund


   Anmeld Hotel Legoland   

  Handicapvenlighed:

Samlede handicapkarakterer:

Tilgængelighed:
Puslefaciliteter:
Brugernes vurdering af Hotel Legoland. 1 brugere har stemt.
Brugernes vurdering af Hotel Legoland. 1 brugere har stemt.

Anmeldelser:
25-05-2013 En fantastisk oplevelse Skrevet af Lucamor
Har lige haft to super gode dage i legoland og på hotel legoland. Var på pigetur med min datter på 5 år, og hun elskede det.
Det er et utroligt dejligt hotel, hvor ungerne virkelig føler sig velkommen. Alle de ansatte var så søde og hjælpsomme, og det var er en fornøjelse at være der. De gav min datter følelsen af at være noget helt særligt, og hun nød hvert minut. Vi havde reserveret et standard værelse, men fik en dejlig overraskelse, da vi var blevet opgraderet, og derfor til samme pris fik et stort værelse med udsigt over selve legoland. Der var nok at lave selve hotellet, og min datter var så heldig at vinde to fine lego spil i en lego bygge konkurrence. Det var en super oplevelse, og jeg skal snart afsted med min søn igen.
06-09-2008 super weekend Skrevet af haffer
Vi var afsted mor, far og lille mand på 2 år. Vi havde en super tur, dejligt hotal hvor de mærkes at det er okay at børnene er der og måske larmer lidt. Personalet var mege flinke og hjælp.

Dog synes jeg at det er lidt dyrt at betale omkring 50-90 kr i mad på hotellet for et barn på 2 år. kunne god være lidt billigere.

vi benyttet os af de sjove aften konkurrencer og vandt - tillykke til os. og vi vandt en MEGA duplo pakke.

tak for et godt ophold.. vi kommer igen igen ...Skriv en anmeldelse af Hotel Legoland

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Hotel Legoland:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Hotel Legoland en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Hotel Legoland. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Hotel Legoland egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Hotel Legoland før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.