Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Hotel Skagen Strand


Skagen Strand Feriecenter ligger dejligt syd for Skagen og kun 800 meter fra den børnevenlige østvendte strand. Har man mere lyst til vesterhavets brusen, er der kun et par kilometer derud. Skagen byder på en hel særlig stemning, og derudover er der kun en kort køretur til mange oplevelser med børnene.

Aktiviteter og faciliteter:
Indendørs badeland/swimmingpool, Indendørs børnepool, Indendørs legeland, Legeplads, Fittness, Restaurant, Strand indenfor 1000 meter, Hoppepude, tennis og minigolf.Upload dine billeder

   Anmeld Hotel Skagen Strand   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 98487222 / Gå til hjemmesiden

Online booking:
Book hos Feline

Adresse og kort:
Tranevej 108, 9990 Skagen


   Anmeld Hotel Skagen Strand   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Hotel Skagen Strand.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Hotel Skagen Strand. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Hotel Skagen Strand

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Hotel Skagen Strand:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Hotel Skagen Strand en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Hotel Skagen Strand. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Hotel Skagen Strand egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Hotel Skagen Strand før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.