Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Hou Strandcamping


Hou Strandcamping har alle de faciliteter, der er brug for - fra køkken, vaskeri og børnepuslerum til tv-stue, minibio, boldbane, hoppepuder, og ikke mindst en populær og sikker legeplads i centrum af campingpladsen, så du behøver ikke tage herfra, mens du holder ferie - hvad enten du bor i telt eller i én af vores dejlige hytter.

Legepladsen er børnenes samlingssted på Hou StrandCamping - her falder de hurtig i leg med kammerater eller finder nye venner. Der er mange muligheder både for de vilde og de stille: hoppepuder, gynger, rutsjebaner, vippedyr, en ruse, en løbetromle, karrusel og meget mere. For de mindste er der et gratis Tumleland. Her er en masse bløde moduler, som man kan lave mange spændende ting af. Der er også et boldrum samt en minibio, med rig mulighed for at se tegnefilm.
Til de lidt større børn tilbydes gratis PlayStation 2 maskiner. I opholdsstuen er der et poolbord samt kabel-tv.

I løbet af sæsonen byder Hou Camping på en række aktiviteter for store og små. Vi får jævnligt besøg af tryllekunstner, og når vejret og stemningen er til det, samler vi pladsens børn til spontane aktiviteter, f.eks. ansigtsmaling, hesteridning, krabbefiskeri eller anden leg. Vi udlejer også Dino-cykler til børn.Upload dine billeder

   Anmeld Hou Strandcamping   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 86556162 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Spøttrup Strandvej 35, Hou, 8300 Odder


   Anmeld Hou Strandcamping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Hou Strandcamping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Hou Strandcamping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Hou Strandcamping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Hou Strandcamping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Hou Strandcamping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Hou Strandcamping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Hou Strandcamping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Hou Strandcamping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.