Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Houstrup Camping


Houstrup Camping er en rolig familieplads med optimale læforhold. Hæk-inddelte standpladser. Gode sanitære forhold med bl.a. nye familiebad. Pladsen har eget minimarked med bageri. Pladsen er meget børnevenlig med stor legeplads, bl.a. hoppepude, trampoliner, tennisbaner, minigolf, petanqbane samt swimmingpool med børnepool.

Houstrup Camping byder på mange aktiviteter bl.a. kan nævnes
• Opvarmet swimmimgpool med børnepool (gratis)
• 2 tennisbaner
• Pool og bordtennis
• Stor hoppepude
• Fodboldbane
• Petanqbane
• Minigolf

Naturen omkring Houstrup Camping er enestående. Her kan man gå en tur gennem skoven og klitterne ud til stranden. Man kan cykle en tur på én af vores dejlige skovveje, eller køre op til Blåbjergstenen og nyde udsigten over hele skoven. Det er ikke usædvanligt at se krondyrene gå og græsse når man går omkring i skoven.
I det hele taget er Houstrup et godt sted for naturelskere.Upload dine billeder

   Anmeld Houstrup Camping   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 75288340 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Houstrupvej 90, 6830 Nr. Nebel


   Anmeld Houstrup Camping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Houstrup Camping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Houstrup Camping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Houstrup Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Houstrup Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Houstrup Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Houstrup Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Houstrup Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Houstrup Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.