Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Hullehavn Camping


Hullehavn Camping ligger kun 5 minutters gang fra Danmarks østligste købstad Svaneke. Her er I midt i den rendyrkede bornholmske natur med klipper og sandstrand. Området er fredet og pladsen ligger direkte til havet.

Sandstranden med badebro og vippe er børnevenlig og ligger i forlængelse af pladsen. Her kan I også spille beach-volley.

Legepladserne er delt i to - en for de mindre og en for de større børn. Der er bl.a. hoppepude, gynger, mooncars, sandkasse, rutchebane, bordtennis, indianerplads og bålsted. Derudover er der udendørs bordtennis og skak.

Hullehavn Camping har direkte kystpladser, flade åbne pladser, kuperede områder, terrasser samt ege- og birkelunde. For børn og barnlige sjæle er der kun 3 km. Til lege/vandlandet Joboland, det tidligere Brændegårdshaven.

Pladsen er en familieplads, hvor I kan ligge i fred og høre havets brusen mod klipperne og nyde solopgangen over Østersøen. En del af pladsen er bilfrit område.Upload dine billeder

   Anmeld Hullehavn Camping   

Informationer

Bornholm
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 56496363 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Sydskovvej 9, 3740 Svaneke


   Anmeld Hullehavn Camping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Hullehavn Camping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Hullehavn Camping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Hullehavn Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Hullehavn Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Hullehavn Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Hullehavn Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Hullehavn Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Hullehavn Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.