Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Humlum Fiskerleje og Camping


På Humlum Fiskerleje & Camping har vi to legepladser:
- den ene med stor hoppepude, legehus med sandkasse, rutchebaner samt gynger og klatrestativer

NYHED I 2008
Kæmpe legetårn, fugleredegynge, vippedyr, kæmpe skakbræt, bordtennis, fodboldbane, minigolfbane samt en stor kaningård, hvor børnene kan være med til at passe kaninerne.

Send børnene på legepladsen, mens de voksne nyder campingpladsens dejlige grønne natur.Upload dine billeder

   Anmeld Humlum Fiskerleje og Camping   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 97861304 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Bredalsvigvej 5, Humlum, 7600 Struer


   Anmeld Humlum Fiskerleje og Camping   

  Handicapvenlighed:

Samlede handicapkarakterer:

Tilgængelighed:
Puslefaciliteter:
Brugernes vurdering af Humlum Fiskerleje og Camping. 1 brugere har stemt.
Brugernes vurdering af Humlum Fiskerleje og Camping. 1 brugere har stemt.


Der er endnu ingen anmeldelser af Humlum Fiskerleje og Camping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Humlum Fiskerleje og Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Humlum Fiskerleje og Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Humlum Fiskerleje og Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Humlum Fiskerleje og Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Humlum Fiskerleje og Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Humlum Fiskerleje og Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.