Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Hundige Strand Familiecamping


På Hundige Strand Familiecamping kan du både få strand & storbyferie nær København. Hundige Strand Familiecamping består af 2 campingarealer Landsiden og Strandsiden. Campingpladsen er opbygget som en hyggelig park med både solskins og skyggepladser.

Fra den bagerste del af campingpladsen kan du se mastetoppene på sejlbådene og der er direkte adgang til Køge Bugt Strandpark, der med sin 8km hvide børnevenlige sandstrand langs Køge Bugt er kåret, som en af Nordeuropas bedste badestrande med ”blåt flag”, redningsstationer og handicapfaciliteter. Bag stranden er der et 400m bredt rekreativt bælte med lystbådehavne som perler på en snor, masser af vandre - og cykelstier. Her er mulighed for lystfiskeri, kano og kajaksejlads.

På Strandsiden af pladsen er der etableret fælles grillplads under trækronerne ved siden af petanquebanen, men der er ingen legeplads. Børnefamilier henvises til Landsiden, hvor der er legeplads, indendørs legerum, fodboldbane, volleyballbane, hoppepude og minigolf.Upload dine billeder

   Anmeld Hundige Strand Familiecamping   

Informationer

Sjælland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 43903185 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Hundige Strandvej 72, 2670 Greve


   Anmeld Hundige Strand Familiecamping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Hundige Strand Familiecamping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Hundige Strand Familiecamping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Hundige Strand Familiecamping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Hundige Strand Familiecamping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Hundige Strand Familiecamping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Hundige Strand Familiecamping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Hundige Strand Familiecamping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Hundige Strand Familiecamping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.