Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Husodde Strand Camping


Husodde Strand Camping er en dejlig 3-stjernet familievenlig plads beliggende i den skønne natur lige ned til Horsens Fjord. Husodde Strand Camping ligger kun 4 km fra Horsens centrum og mange af de spændende attraktioner der findes i Horsens kan nåes på cykel, eksempelvis Slottet (det tidligere statsfængel) og Forum med et stort vandland.

På pladsen findes både fred og ro og mulighed for mange aktiviteter ved stranden med badning og windsurfing. Den børnevenlige strand ligger blot 25 m fra bommen.

Flere af pladserne har en pragfuld udsigt ud over fjorden og der er samtidig tæt til faciliteterne. Gode teltpladser, der er placeret tæt på faciliteterne. For at skabe gode læforhold er pladsen opdelt med mindre hække og grupper af buske. Der er 225 enheder og 14 hytter af forskellige typer. Fordelt på pladsen er der 3 topmoderne facilitetsbygninger med familiebaderum og børneafdeling.Upload dine billeder

   Anmeld Husodde Strand Camping   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 75657060 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Husoddevej 85, 8700 Horsens


   Anmeld Husodde Strand Camping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Husodde Strand Camping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Husodde Strand Camping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Husodde Strand Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Husodde Strand Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Husodde Strand Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Husodde Strand Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Husodde Strand Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Husodde Strand Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.