Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Hvalpsund Familie Camping


Hvalpsund Familie Camping ligger i Lounshalvøens smukke natur, direkte til Limfjorden, midtvejs mellem Viborg og Løgstør. Hvalpsund er en lille by i god udvikling. Inden for de sidste år har byen fået golfbane og en put & take sø. Byen har også flere gode spisesteder, lige fra fast food til gourmetrestaurant.

På pladsen er der swimmingpool med 2 opvarmede bassiner. Et soppebassin til de mindste og for de større et bassin med rutchebane og boblezone.

Campingpladsens legeplads er lettere opdelt, så tilbudene til de mindste er i den ene ende og til de større i den anden.

Selvom pladsen har mange muligheder for aktiviteter, er der også steder med plads til afslapning, fordybelse, fred og ro.Upload dine billeder

   Anmeld Hvalpsund Familie Camping   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 98638123 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Overgade 24, Hvalpsund, 9640 Farsø


   Anmeld Hvalpsund Familie Camping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Hvalpsund Familie Camping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Hvalpsund Familie Camping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Hvalpsund Familie Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Hvalpsund Familie Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Hvalpsund Familie Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Hvalpsund Familie Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Hvalpsund Familie Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Hvalpsund Familie Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.