Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Hvidbjerg Strand Feriepark


Her kommer du til at se stjerner, helt præcis 5 stjerner - vi glæder os til at kunne byde dig velkommen til en helt speciel campingferie i Blåvand, helt ned til Vesterhavet. Vi vil personligt gøre alt for at din campingferie hos os bliver et vesterhavsminde for livet.

Hvidbjerg Strand Feriepark byder på et utal af ferieaktiviteter for hele familien - uanset vejret! Kun 200 meter fra campingpladsen ruller Vesterhavets bølger ind mod en ren og særdeles børnevenlig sandstrand. Er du mere til badeland end til Vesterhavet så kan du nyde vores tropeland i vores store indendørs familie badeland. Lad dig forkæle på Hvidbjerg Strand Feriepark og nyd vesterhavsnaturen her i den vestligste del af Jylland.Upload dine billeder

   Anmeld Hvidbjerg Strand Feriepark   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 75279040 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Hvidbjerg Strandvej 27, 6857 Blåvand


   Anmeld Hvidbjerg Strand Feriepark   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Hvidbjerg Strand Feriepark.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Hvidbjerg Strand Feriepark. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Hvidbjerg Strand Feriepark

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Hvidbjerg Strand Feriepark:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Hvidbjerg Strand Feriepark en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Hvidbjerg Strand Feriepark. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Hvidbjerg Strand Feriepark egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Hvidbjerg Strand Feriepark før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.