Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Jambo Feriepark


Tæt på stranden og skoven, langt fra hverdagens travlhed, ligger Jambo Feriepark. En ren oase med masser af vand, leg, sjov og oplevelser.

AKTIVITETER
I Jambo Feriepark foregår der tit noget sjovt. Sjove, udfordrende, kreative, sportslige –og nogen gange skøre aktiviteter er en stor del af ferieparkens univers. Her et udpluk af nogle af de aktiviteter, du kan støde på under dit ophold… så er du advaret...!

Aerobics, cirkusskole, fodboldskole, snobrødsbagning, orienteringsløb, skattejagt, Vild med dans, film, waveboardløb, Robinson, højtlæsning, rundbold, baseball, hygge, uhygge, halloweenløb, massage, bordtennisturnering, volleyball, løbetur, Battle, "Ulv hvad er klokken" , fodboldtennis, streetfodbold, streetdance, touch-rugby, trylleshow...Upload dine billeder

   Anmeld Jambo Feriepark   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 98881808 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Solvejen 60, 9493 Saltum


   Anmeld Jambo Feriepark   

  Handicapvenlighed:

Samlede handicapkarakterer:

Tilgængelighed:
Puslefaciliteter:
ingen rating
Brugernes vurdering af Jambo Feriepark. 0 brugere har stemt.

Anmeldelser:
06-07-2011 Ikke god oplevelse Skrevet af KamillaP
Jeg kan desværre ikke nikke genkendende til, at Jambo er kåret som Danmarks bedste campingplads- forstår det simpelthen ikke. Jo vor herre bevares - fin plads, og mange aktiviter, men sikke dog en dårlig service vi har oplevet der. Vi følte os bestemt ikke velkomne, og selvom vi havde valgt en uges ophold, kørte vi efter to dage til Løkken klit camping i stedet.
Man kan jo spekulere på sammenfaldet mellem kåringen af Danmarks bedsteplads, ejeren af denne og formanden for Topcamp, og undrer sig over et pudsigt sammentræf.
Mener bestemt, at man skal se på helheden med beliggenhed, service, fasiliteter osv - og her lever Jambo altså beklageligvis ikke op til alle delene. Jeg kan hurtigt nævne et par andre Topcamp pladser, som bestemt klarer det langt bedre og fortjener titlen bedre. Dårligere behandling skal man lede længe efter.
06-08-2009 varmt anbefales Skrevet af anonym
har flere gange været der en enkelt nat for at besøge nogle fastliggere, og det er lige sjovt hver gang. man keder sig aldrig, alt er pænt og velholdt, og man kan købe mad til yderst rimelige priser. kan varmt anbefales, også til lidt længere ferier!


Skriv en anmeldelse af Jambo Feriepark

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Jambo Feriepark:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Jambo Feriepark en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Jambo Feriepark. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Jambo Feriepark egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Jambo Feriepark før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.