Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Jammerbugt Camping


Her er en hyggelig atmosfære. Vi har publikum i alle aldersgrupper, optimale læ-forhold, og ligger i et naturskønt område kun 4 km fra Vesterhavet/Jammerbugten. Mange af Nordjyllands attraktioner kan nås på en heldagsudflugt.

Nyere servicebygning med 18 store familiebaderum, puslerum, solarium samt nyt stort fælleskøkken, lille ny toiletbygning, handicaptoilet, og møntvaskeri.

Gratis swimmingpool m. børnebassin (opvarmet med solfanger), international 18 huls minigolfbane, bålhytte, kiosk samt hyggelig børnevenlig restaurant med plads til 120 personer.

Udfoldelsesmuligheder for børn:
3000 m³ stor legeplads m. bl.a. bordtennis, junglesti, svævebane, trampoliner og boldbane og meget mere.
Om sommeren er der bl.a. ponyridning og snobrødsbagning.

Åben hele året.Upload dine billeder

   Anmeld Jammerbugt Camping   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 25733809 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Thistedvej 546, Vester Thorup, 9690 Fjerritslev


   Anmeld Jammerbugt Camping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Jammerbugt Camping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Jammerbugt Camping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Jammerbugt Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Jammerbugt Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Jammerbugt Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Jammerbugt Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Jammerbugt Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Jammerbugt Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.