Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Jels Sø Camping


Jels Sø Camping er en stille, fredelig og hyggelig mindre campingplads med yderst gode læ forhold. Beliggende ved de 78 ha. store Jels søer med rent klart vand.
Campingpladsen har kiosk, grill/cafe, Søbad, 2 legepladser, bålplads, petanquebane, båd & kanoudlejning, gratis grilludlån, vaskeri, salg af fiskekort, nyere familierum mm. Tæt ved ligger den lille landsby Jels, med kro, spisesteder og indkøbsmuligheder.
Jels er et historisk område med oldtidsminder, hærvejen og rester af en vikingeborg. I nærheden ligger friluftsteateret, den arbejdende vikingelandsby, planetarium, golfbane, zoo, blomsterpark, arbejdende museum mm.

Lige uden for campingpladsen finder man en smuk natur med stier rundt om søerne og i skovene, et eldorado for naturelskere og lystfiskere, samt elsket af folk der bare vil slappe af i rolige omgivelser eller have en dejlig cykel eller gå tur.Upload dine billeder

   Anmeld Jels Sø Camping   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 74552238 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Søvej 32 Jels, 6630 Rødding


   Anmeld Jels Sø Camping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Jels Sø Camping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Jels Sø Camping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Jels Sø Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Jels Sø Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Jels Sø Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Jels Sø Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Jels Sø Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Jels Sø Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.