Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Jesperhus Camping


Jesperhus Camping ligger smukt i Legindbjerge på Mors. Her er under 1km. til både sø, strand og skov. Feriecenteret tilbyder et hav af aktiviteter for børnefamilien. Når du bor på feriecenteret er der adgang til, indendørs og udendørs badeland, bowlingcenter, lasergame, aktivitetshal med bold- og badmintonbaner, legepladser med hoppepuder, put-and-take-sø, par-3-golfbane, driving range, minigolfbane, bålplads, superjumper, tennisbaner, restaurant og mal-og-klat-gården.

Ud over feriecenterets aktiviteter har gæsterne i Jesperhus Feriecenter helt unikt (ved køb af kombiferie) fri adgang til Jesperhus Blomsterpark med masser af forlystelser og aktiviteter.

Jesperhus Blomsterpark ligger kun 400 meter væk fra feriecenteret, og her findes der også et hav af aktiviteter som stor indendørs zoo-afdeling med tarzansti, 4D-biograf, Legeland med karruseller, HC-Andersens have, elbiler, elmotorcykler hoppepuder, og meget andet.
I 2010 kan du møde Jungledyret Hugo og venner i hele Jesperhus. De går hver dag rundt i parken og i højsæson, og laver shows både på scenen i parken og på scenen på feriecenteret.Upload dine billeder

   Anmeld Jesperhus Camping   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 96701400 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Legindvej 30, 7900 Nykøbing Mors   Anmeld Jesperhus Camping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Jesperhus Camping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Jesperhus Camping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Jesperhus Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Jesperhus Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Jesperhus Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Jesperhus Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Jesperhus Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Jesperhus Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.