Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Kaløvig Strandgård Camping


Kaløvig Camping tilbyder nogle dejlige pladser med gode faciliteter og en fantastisk udsigt over Kaløvig. Pladserne er dels anlagt på terrasser i højden dels imellem læbælterne. Der er grill til fri afbenyttelse flere steder på pladsen.

Der er blandt andet legeplads og swimmingpool på pladsen til børnene og barnlige sjæle.

Den ca. 200 års gamle aftægtsgård fra Rosenholm slot, fungere i dag som privat grill-café med gårdmiljø, kiosk samt campingpladsens samlingsstue. 100 m fra gården kan der bades ved den børnevenlige strand. Der kan fiskes fra den lille bådehavn ca. 200 m fra pladsen.

Indenfor en 1/2 times kørsel nåes bl.a. Århus med de gode indkøbsmuligheder, Den Gamle By, Tivoli Friheden m.m., Ebeltoft med Fregatten Jylland, glaspusterier og cafeer, Kattegatcenteret, Randers Regnskov, Mols Bjerge, Djurs Sommerland eller de zoologiske haver.
Upload dine billeder

   Anmeld Kaløvig Strandgård Camping   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 86371305 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Strandvejen 150, Følle Strand, 8410 Rønde


   Anmeld Kaløvig Strandgård Camping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Kaløvig Strandgård Camping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Kaløvig Strandgård Camping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Kaløvig Strandgård Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Kaløvig Strandgård Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Kaløvig Strandgård Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Kaløvig Strandgård Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Kaløvig Strandgård Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Kaløvig Strandgård Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.