Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Karlslunde Strand Hotel og KonferenceCenter


Karlslunde Strand Feriecenter ligger kun 25 km. fra København og lige ud til en dejlig sandstrand. Her er det perfekte udgangspunkt for sjove oplevelser på hele Sjælland.

Aktiviteter og faciliteter:
Legeplads, Strand indenfor 500 meter, Minigolf og DiscGolf. I 2009 er der anlagt en Oase med palmer, strandsand, bjælkebænke, hængekøjer - lige inden man kommer ned til selve stranden.
Derudover er der Pool, bordfodbold og bordtennis i underetagen på hovedbygningen samt gratis trådløst internet overalt.

IKKE LÆNGERE FERIECENTER.Upload dine billeder

   Anmeld Karlslunde Strand Hotel og KonferenceCenter   

Informationer

Sjælland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 46160101 / Gå til hjemmesiden

Online booking:
Book hos Feline

Adresse og kort:
Karlslunde Strandvej 87, 2690 Karlslunde


   Anmeld Karlslunde Strand Hotel og KonferenceCenter   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Karlslunde Strand Hotel og KonferenceCenter.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Karlslunde Strand Hotel og KonferenceCenter. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Karlslunde Strand Hotel og KonferenceCenter

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Karlslunde Strand Hotel og KonferenceCenter:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Karlslunde Strand Hotel og KonferenceCenter en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Karlslunde Strand Hotel og KonferenceCenter. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Karlslunde Strand Hotel og KonferenceCenter egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Karlslunde Strand Hotel og KonferenceCenter før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.