Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Karrebæksminde Feriecenter


Karrebæksminde er et dejligt livligt område om sommeren. Her er der en dejlig børnevenlig strand og kort til rigtig mange sjove oplevelser for børn, inkl. en tur til København. Der er mange aktiviteter for børn på Karrebæksminde Feriecenter både sommer og vinter.

Aktiviteter og faciliteter:
Udendørs swimmingpool, Udendørs børnepool, Legeplads, Strand indenfor 1000 meter, Minigolf og tennis.Upload dine billeder

   Anmeld Karrebæksminde Feriecenter   

Informationer

Sjælland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 55434343 / Gå til hjemmesiden

Online booking:
Book hos Danland

Adresse og kort:
Enø Kystvej 55, 4736 Karrebæksminde


   Anmeld Karrebæksminde Feriecenter   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Karrebæksminde Feriecenter.

Du kan bidrage ved at trykke her.


Anmeldelser:
08-07-2008 Trist Skrevet af Kim
Centret er trist, og kedeligt - mangler generel vedligholdelse, fornyelse.

Pris og kvalitet/oplevelse harmonere på ingen måde.. ØV !!!

Hvis det var 70% billigere passer det meget godt sammen..


Skriv en anmeldelse af Karrebæksminde Feriecenter

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Karrebæksminde Feriecenter:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Karrebæksminde Feriecenter en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Karrebæksminde Feriecenter. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Karrebæksminde Feriecenter egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Karrebæksminde Feriecenter før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.