Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Kattegat Strand Camping


TopCamp Kattegat Strand er fra naturen forsynet med en helt unik beliggenhed langs Danmarks mest børnevenlige og indbydende sandstrand – kun to kilometer fra den hyggelige ferie- og havneby Øster Hurup. TopCamp Kattegat Strand har hjemme i Nordjylland, hvor luften er frisk og mild, og den omkringliggende natur er smuk og varieret.

Hos TopCamp Kattegat Strand er børnene altid i centrum, det betyder at børnene aldrig kommer til at kede sig uanset vejret.
Vi kan bl.a. tilbyde et indendørs legeland, med alle slags legeredskaber, kuglerum med over 10.000 kugler, Tarzanland med svævebane, klatrevæg, minigolf, hoppeland, legebus, playstation, computer, naturlegeplads, biograf og meget mere.
I højsæsonen har vi desuden aktivitetsmedarbejdere der laver sjove aktiviteter fra morgen til aften. Der foregår fx skattejagt, børnediskotek, dragebygning, sandslotskonkurrence, guidet ridetur, fodboldturneringer mv.Upload dine billeder

   Anmeld Kattegat Strand Camping   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 9858 8032 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Dokkedalvej 100, Øster Hurup, 9560 Hadsund


   Anmeld Kattegat Strand Camping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Kattegat Strand Camping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Kattegat Strand Camping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Kattegat Strand Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Kattegat Strand Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Kattegat Strand Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Kattegat Strand Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Kattegat Strand Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Kattegat Strand Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.