Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Keldby Camping Møn


Møn er en oase i tid og rum. Den grønne ø er indbegrebet af ro og idylliske omgivelser. Øen giver dig naturens stilhed med masser af rum og tid til eftertænksomhed i afslappende uspolerede omgivelser.

Det er vigtigt for familien i dag, at I kan tage på ferie og bare slappe af. At der er et rum i naturen, hvor der er plads til at familien kan være sammen på en afslappet måde, uden stress og jag. På Møn og hos Keldby Camping, er der rum til ro og hvile, rum til leg og sjov. Her er rum til aktiviteter for den samlede familie - eller uafhængigt af hinanden og de ønsker I hver især har til jeres ferie.

Keldby Camping har en 18 hullers minigolfbane, beachvolley, fodboldbane, udendørs bordtennis, gigantskak, kongespil, badminton og basket. Vi kaniner, ged og heste. Børnene har masser af muligheder på den store legeplads og på trampolinerne.
Der er to opholdsrum. Det ene med åben kamin, fjernsyn, klaver og mulighed for at spise medbragt mad. Det andet med billiard, dart og fodboldmaskine.

På pladsen er der swimmingpool og et poolområde med liggestole, siddegrupper m.m..Upload dine billeder

   Anmeld Keldby Camping Møn   

Informationer

Sjælland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 55813456 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Pollerupvej 3, Keldby, Møn, 4780 Stege


   Anmeld Keldby Camping Møn   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Keldby Camping Møn.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Keldby Camping Møn. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Keldby Camping Møn

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Keldby Camping Møn:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Keldby Camping Møn en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Keldby Camping Møn. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Keldby Camping Møn egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Keldby Camping Møn før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.