Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Kerteminde Camping


Kerteminde Camping ligger i gåafstand fra Kerteminde centrum, kun 50 meter fra Kerteminde Nordstrand, som er en bred og børnevenlig strand. Her drives camping med sjæl og med humor som en bærende del af hverdagen. Campingpladsen er det perfekte udgangspunkt for udforskning af Nordøstfyns dejlige natur sant Kerteminde by.

Pladsens minigolf er altid hyggeligt. Væddemål om alt fra opvask til øl er afgjort på minigolfbanen. Tæv din bedste ven og hav det hyggeligt imens.

Campingferie uden en legeplads - den går ikke! I 2009 fik pladsen anlagt nyt legeanlæg. Derfor er der i dag både legeborg, boldplads og en hoppepude på hele 10 X 13 meter. Børnene kan også leje en cykel go-cart og tag en tur rundt på campingpladsen, hvis ikke alt krudtet er blevet brugt på legepladsen.Upload dine billeder

   Anmeld Kerteminde Camping   

Informationer

Fyn
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 65321971 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Hindsholmvej 80, 5300 Kerteminde


   Anmeld Kerteminde Camping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Kerteminde Camping.

Du kan bidrage ved at trykke her.


Anmeldelser:
04-02-2010 Hyggelig oplevelse Skrevet af Carsten Hildebrandt
En hyggelig plads med et særdeles herligt lejrchefpar. Man skriver at humor er en bærende del af hverdagen og det må vi her i familien give dem ret i. Ingen sure miner, men en mængde smil, sjove bemærkninger og Hr. Lejrchefens sorte humor gør vat vi kommer igen. Måske er det ikke de nyeste faciliteter, men der er rent og atmosfæren betyder alt, og den skaber lejrchefparret perfekt.


Skriv en anmeldelse af Kerteminde Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Kerteminde Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Kerteminde Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Kerteminde Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Kerteminde Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Kerteminde Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.