Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Kig Nøj Bredebro Camping


Kig Nøj Camping er en familiecampingplads i det sønderjyske. Pladsen er beliggende 15 km fra den dansk-tyske grænse og 12 km fra Marsken og Vadehavet.

Pladsen ligger centralt i et flot område med mange seværdigheder. Der er gratis adgang til opvarmet svømmebad for børn og unge op til 15 år samt god fiskeå.

Det er en dejlig familiecampingplads, som hører ind under "De små pladser". Der er desuden mulighed for "QuickStop", hvor autocampere kan få en sikker, tryg og billig overnatning.

I Sydøst- og Sønderjylland finder vi en del af Danmark med marsk, kanaler og sluser til den ene side, bakkelandskaber med skove og fjorde til den anden. Marsken og Vadehavet er et fascinerende naturområde. Se dette i Flensborg, Aabenraa, Haderslev, Kolding, Esbjerg, Sønderborg, Als, Fanø og Rømø. Dansk NaturSafari arrangerer spændende ture i området, f.eks. Sort Sol over Tøndermarsken, SælSafari og GåseSafari.Upload dine billeder

   Anmeld Kig Nøj Bredebro Camping   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 74711450 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Ny Stavnsbøl 1, 6440 Augustenborg


   Anmeld Kig Nøj Bredebro Camping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Kig Nøj Bredebro Camping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Kig Nøj Bredebro Camping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Kig Nøj Bredebro Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Kig Nøj Bredebro Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Kig Nøj Bredebro Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Kig Nøj Bredebro Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Kig Nøj Bredebro Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Kig Nøj Bredebro Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.