Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Klim Strand Camping


Find ro i naturen. Nyd solnedgangen ved stranden. Eller tag ud i det blå og se både sæler og kronvildt. På Klim Strand Camping betyder 5 stjerner ikke bare fantastiske naturoplevelser. Det betyder også sjove aktiviteter, der samler hele familien.

Er du kommet for bare at slappe helt af, kan du give dig hen i vores nye wellness afdeling. På Klim Strand Camping kommer mennesker nemlig for at nyde livet - på alle måder!

Klim Strand tilbyder rig mulighed for masser af naturoplevelser, familiehygge og afslapning i al slags vejr!

Der findes ikke mange campingpladser, hvor du kan finde så mange aktiviteter for hele familien som på Klim Strand Camping. Her kan du kaste dig ud i :
• Indendørs vandland med vandrutchebane, klatrevæg og svømmehal (entré)
• Indendørs legehal (entré)
• Beachvolleybane
• Udendørs 65 m. vandrutschebane
• Rundridning
• Petanquebane
• Multisportsanlæg
• Rulleskøjte- og skateboardbane

De helt små kan tumle på legepladserne, boltre sig på hoppepuden, prøve kræfter i klatreborgen og køre i tog. Og udover de mange aktiviteter kan du for få kroner sætte prikken over i´et på din ferie. Forkæl dig selv med massage, spa, sauna og wellness. Eller gå på Net-cafe, spil tennis, lej TV og cykler. Det er bare med at tage for sig.Upload dine billeder

   Anmeld Klim Strand Camping   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 98225340 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Havvejen 167, 9690 Fjerritslev


   Anmeld Klim Strand Camping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Klim Strand Camping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Klim Strand Camping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Klim Strand Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Klim Strand Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Klim Strand Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Klim Strand Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Klim Strand Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Klim Strand Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.