Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Knarreborg Mølle Camping


Knarreborg Mølle Camping kombinerer det bedste af campinglivets glæder. Den gamle Møllegård er centrum for en af Fyns smukkest beliggende campingpladser. Et velplejet paradis med gratis swimmingpool og stor legeplads. Her er liv og glade dage, og masser af plads til rolige stunder for voksne. Gode faciliteter sikrer komfort og adspredelse under opholdet. Sammen kan I nyde de fælles oplevelser i det idylliske fiskerleje, Lundeborg. Pladsen har uhindret udsigt over vandet, og I har fri adgang til den fredfyldte, gamle have med mølledam. Nyd skovens stille ro, en tur på stranden, og den korte afstand i bil til andre dejlige steder i Danmark.

På Knarreborg Mølle Campingplads kommer børnene ikke til at kede sig. De kan blandt andet boltre sig på den store legeplads, køre på mooncars, spille basket, hoppe på hoppepude, bade i svømmebassinet, spille fodbold eller flyve med drage på boldbanen og spille petanque, pool eller bordtennis.Upload dine billeder

   Anmeld Knarreborg Mølle Camping   

Informationer

Fyn
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 62281056 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Knarreborg Møllevej 25, Lundeborg, 5883 Oure


   Anmeld Knarreborg Mølle Camping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Knarreborg Mølle Camping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Knarreborg Mølle Camping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Knarreborg Mølle Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Knarreborg Mølle Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Knarreborg Mølle Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Knarreborg Mølle Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Knarreborg Mølle Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Knarreborg Mølle Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.