Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Koldkær Feriecenter


I de skønne naturområder mellem Hou og Hals ligger Koldkær - et lejlighedskompleks med hyggelige lejligheder i stueplan eller første etage, kun et stenkast fra den dejlige børnevenlige sandbadestrand. Koldkær Feriecenter er beliggende naturskønne omgivelser mellem Hou og Hals på østkysten kun 100 m fra den børnevenlige sandbadestrand. Komplekset er opdelt i klynger med fælles græsarealer med legepladser og god plads til at boltre sig på.

Lejlighederne på første etage har havudsigt, men også lejlighederne i stueetagen ligger skønt og med fri adgang til de store fællesarealer, hvor børnene kan boltre sig på legepladserne. Der er balkon/terrasse med havemøbler til alle lejlighederne.

Med gratis Hot Spot Internet – dog ikke alle har signal indendørs

Koldkær Feriecenter ligger ca. 3.5 km nord for Hals. I Hals er der gode indkøbsmuligheder, restauranter, bowlingcenter, cykeludlejning og hyggeligt havnemiljø. Ca. 45 km til Frederikshavn og ca. 30 km til Aalborg med Zoo, shopping og mange andre aktiviteter. Der er bare 45 minutters kørsel til det store udendørs badeland - Fårup Sommerland.

Ved siden af lejlighederne ligger en svømmehal med børnebassin og sauna. Svømmehallen kan benyttes indenfor de offentlige åbningstider.Upload dine billeder

   Anmeld Koldkær Feriecenter   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 9828311 / Gå til hjemmesiden

Online booking:
Book hos Feline

Adresse og kort:
Bisnapvej 30, 9370 Hals


   Anmeld Koldkær Feriecenter   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Koldkær Feriecenter.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Koldkær Feriecenter. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Koldkær Feriecenter

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Koldkær Feriecenter:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Koldkær Feriecenter en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Koldkær Feriecenter. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Koldkær Feriecenter egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Koldkær Feriecenter før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.