Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Kommandørgårdens Camping og Feriepark


Kommandørgårdens Camping & Feriepark ligger på Rømø, den eneste Danske Vadehavsø forbundet med en 10 km. lang dæmning. Her mødes Vesterhav og Vadehav og naturen. Pladsen ligger på østsiden af Rømø og har direkte adgang til det særprægede Vadehav – kun 100 meter fra campingpladsen.

Til pladsen hører et stort badeland med to store vandrutchebaner, en friluftspool og soppebassin, samt et stort legeland med alt hvad børnene drømmer om - og det hele er gratis, når blot du bor på campingpladsen. I legelandet er der trampoliner, hoppepuder, piratborg, skydning, himmelekspres, flyvende landinger, rundt på hovedet karussel og meget mere.

Rømø Lege- & Hesteland er en stor legeplads for børn hvor man finder op til 30 forskellige aktiviteter og mange dejlige dyr som er meget børnevenlige. Legelandet ligger smukt placeret lige ud til Vadehavet og stemningen er præget af de små charmerende stråtækte Rømø huse.

Badelandet er en skøn oase om sommeren. Det ligger centralt placeret, og indeholder soppebassin for de små, Black Tunnel – rutchebane, Crazy River – rutchebane samt sauna.Upload dine billeder

   Anmeld Kommandørgårdens Camping og Feriepark   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 74755122 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Havnebyvej 201, 6792 Rømø


   Anmeld Kommandørgårdens Camping og Feriepark   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Kommandørgårdens Camping og Feriepark.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Kommandørgårdens Camping og Feriepark. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Kommandørgårdens Camping og Feriepark

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Kommandørgårdens Camping og Feriepark:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Kommandørgårdens Camping og Feriepark en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Kommandørgårdens Camping og Feriepark. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Kommandørgårdens Camping og Feriepark egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Kommandørgårdens Camping og Feriepark før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.