Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Kongsøre Camping


Kongsøre Camping er en hyggelig campingplads, kun 200 m fra Lammefjorden. Pladsen er lige velegnet, til familier der ønsker en ferie eller blot et par dage på en naturskøn campingplads - med dejlige lækroge, men også åbne pladser, hvor der er udsyn til fjorden.

På Kongsøre Camping kan store som små boltre sig i poolen. Poolen opvarmes af solen og har rutchebane, samt et tilstødende børnebassin. I poolområdet findes toilet og bad, samt stole, borde og solsenge.

På pladsen findes 2 legepladser. Den ene for de mindre børn med gynger, vippedyr, sandkasse, byggeklodser, legehus m.v. Den anden er for de lidt større børn med bl.a. gynger, klatrenet, samt bordtennis. Der er også en stor dejlig hoppepude til glæde for store som små. Legepladsen er stedet hvor børnene får den daglige motion samt en masse nye venner.

Derudover har pladsen minigolf, petanque, boldbane og billiard, som kan aktivere børn som voksne.Upload dine billeder

   Anmeld Kongsøre Camping   

Informationer

Sjælland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 59329080 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Egebjergvej 342, 4560 Vig


   Anmeld Kongsøre Camping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Kongsøre Camping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Kongsøre Camping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Kongsøre Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Kongsøre Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Kongsøre Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Kongsøre Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Kongsøre Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Kongsøre Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.