Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Kragenæs Marina Lystcamp


Kragenæs Marina Lystcamp er en trestjernet, rolig havn og campingplads med alle moderne faciliteter med en hyggelig atmosfære fra havnen og det lille færgeleje, hvor færgerne flere gange dagligt afgår til Fejø og Femø.

Pladsen ligger i landsbyen Kragenæs, der byder på Restaurant, kano- og kajakcenter, spisested, cafe/grill, gavebutik, cykeludlejning og 2 købmænd.

Der er 2 legepladser, hoppepude, bordtennis, minicykler og mulighed for at fiske ved jollebroen eller fra kysten. Endelig ligger en Put & take sø kun 2 km. fra pladsen.

På pladsen er der skov og strand, badebro, ny clockgolf, petanquebane, beachvolleybane og basketballbane. Indendørs er der opholdsrum med bordfodbold og TV.Upload dine billeder

   Anmeld Kragenæs Marina Lystcamp   

Informationer

Sjælland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 54937056 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Kragenæsvej 84, Kragenæs, 4943 Torrig L.


   Anmeld Kragenæs Marina Lystcamp   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Kragenæs Marina Lystcamp.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Kragenæs Marina Lystcamp. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Kragenæs Marina Lystcamp

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Kragenæs Marina Lystcamp:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Kragenæs Marina Lystcamp en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Kragenæs Marina Lystcamp. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Kragenæs Marina Lystcamp egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Kragenæs Marina Lystcamp før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.